Értesítés az Általános Szerződési Feltételek módosításáról

Tisztelt Előfizetőnk!

A OPC NETWORKS Kft, mint az i-TV Digitális Távközlési Zrt., az Ön kábeltelevíziós műsorterjesztő szolgáltatójának helyi hálózatüzemeltető Partnere és ügyfélszolgálati megbízottja a 2003. évi C. törvény 132.§ (4) pontja alapján ezúton értesíti a Tisztelt Előfizetőket az Általános Szerződési Feltételeknek (a továbbiakban ÁSzF) módosításáról.

A módosítás hatályba lépésének időpontja:  2022. augusztus 05.

 

A módosítás kivonatos leírása:

  •  08. 05-től országosan megszűnik a DigiSport1, DigiSport2, DigiSport3 műsora. Helyettük, az Arena4 és a Match4-csatornák műsorai kerülnek továbbításra.
  •  Az eddigieknek megfelelően lesznek elérhetőek a csatornák SD, illetve HD képminőségben.

 

A Szolgáltató az ÁSZF-et a 12.1. pontban meghatározottak szerint egyoldalúan módosítja. Amennyiben a módosítás az Előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az Előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést.

Az ÁSZF módosított szövege 2022. augusztus 05-től tekinthető meg területi ügyfélszolgálatunkon és hivatalos honlapunkon (www.i-tvzrt.hu), valamint telefonos elérhetőségünkön ügyfélszolgálatunk szóbeli tájékoztatást ad a változásokról.

Bízunk benne, hogy továbbra is a szolgáltatásunkkal elégedett Előfizetőink körében üdvözölhetjük Önt!

 

Kecskemét, 2022. június 30.