Havidíj mentesség

Tisztelt Előfizetőink!

A veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló és a 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendeletet módosító 138/2021. (III. 23.) Korm. rendelet alapján:

  • a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2020. novemberétől kezdődően a digitális munkarend fennállásának idejére. Mindazon jogosultak részére, akik még nem regisztrálták igényüket, – igényük bejelentése esetén – a szolgáltató a teljes kedvezményes időszakra érvényesíti a jóváírást; azon jogosultak részére pedig, akik már részesültek a kedvezményben, de nem a teljes időszakra kiterjedően, a szolgáltató a jóváírással nem érintett hónap(ok) tekintetében érvényesíti a kedvezményt.
  • az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2021 márciusától kezdődően a digitális munkarend fennállásának idejére.

A kérelem kitöltéséhez szükség lesz egy OPC NETWORKS Kft. által kiállított számlára (a számlán található Ügyfélkódra), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító úgynevezett oktatási azonosítóra.

Fontos! A jogosult a lakóhelye, tartózkodási helye vagy szálláshelye szerinti helyek közül egy jogosultság alapján csak egy helyen, egy internet hozzáférésen veheti ingyenesen igénybe a kedvezményt.